Rik Bronswijk trainer bij Coniche

Na jarenlang klantcontact organisaties te hebben aangestuurd, ben ik 7 jaar geleden als consultant en docent aan de slag gegaan. Ik krijg veel energie van (verander)opdrachten over WFM en klantbeleving. Daarnaast vind ik het geven van colleges, trainingen en het begeleiden van studenten één van de allerleukste dingen om te doen.

Dit zeggen onze studenten over Rik:

"Het stukje persoonlijke ervaring van Rik. Hoe Rik omging met de problemen waar hij tegen aanliep maar ook de emoties die daarbij om de hoek kwamen kijken."

- Tom Thumann -

Rik is kerndocent en trainer voor:

Patrick Hubers trainer bij Vlirdens

Studenten wil ik prikkelen om kritisch te denken over zichzelf, hun organisatie en hun aannames. Dat doe ik door ze te confronteren met "best practices" en "common mistakes", bij voorkeur met humor, een goede discussie en aandacht voor elkaars inzichten. Als trainer draag ik graag kennis en informatie over, maar minstens zo belangrijk is dat ik faciliteer in het leren van de verschillende ervaringen van studenten. Workforce management is een prachtig vak en ik wil niets ervan voor mezelf houden.

Dit zeggen onze studenten over Patrick:

"Patrick, wat een fijne docent ben jij. Heldere en duidelijke uitleg en het op 8 verschillende manieren uitleggen als die andere 7 niet voor iedereen duidelijk is. Goede en sprekende voorbeelden. Kan aan alles merken dat je een ervaringsdeskundige bent. Ik overweeg de HBO opleiding te gaan doen en hoop oprecht dat ik jou dan weer tref als docent. Bedankt!"

- Cindy Goené -


Patrick is kerndocent vaste trainers voor de:

Peter Koopmans trainer bij Vlirdens

Ik vind het geven van een training een leuke afwisseling met mijn werk als principal consultant.
Nadenken over de beste vormen om mijn kennis en ervaring én dat van anderen door te vertalen naar een trainingsprogramma vind ik altijd weer verdiepend en inspirerend voor mijzelf. Als trainer en docent bijdragen aan het scheppen van een verdiepend leerklimaat door goede kwaliteit te bieden, zie ik als een uitdaging.

En wanneer ik later zie of hoor dat ik een bijdrage heb mogen leveren aan ambitieuze mensen in beweging, maakt mij dat extra trots op het werk dat ik doe.

Peter is kerndocent en één van onze vaste trainers voor:

Wilma Beelaard trainer bij Vlirdens

Jezelf en je organisatie laten groeien in personeelsplanning / workforce management; dat is mijn doel.
In mijn rol als trainer ben ik er altijd op gericht om vanuit de theorie de vertaalslag te kunnen maken naar de praktijk. Door mijn opgedane kennis en ervaring binnen diverse zorgorganisaties kan ik de weerbarstigheid van de dagelijkse praktijk meenemen in mijn trainingen. Door mijn inzet als consultant binnen de branche blijft mijn kennis up-to-date wat betreft de ontwikkelingen in bijvoorbeeld de arbeidsmarkt en de verschillende Cao’s.
Gedurende de trainingen ga ik dan ook vol enthousiasme in gesprek met alle studenten om de kennis van de trainingen om te zetten naar praktische handvaten voor binnen de eigen organisatie.

Dit zeggen onze studenten over Wilma:

"Ik vond het erg goed dat de trainer, goed kan schakelen tussen de verschillende branches van de cursisten en dat ze goede voorbeelden kon geven zodat elke cursist de stof begreep"

- Femke Hofstra -

Wilma is één van de vaste trainers voor de:
- Vakopleiding WFM Personeelsplanning

Marjan de Jonge trainer bij Vlirdens

Al meer dan 20 jaar inspireer en motiveer ik mensen om vanuit hun eigen kracht en deskundigheid aan de slag te gaan. Mensen verder helpen in eigen inzicht en ontwikkeling is mijn doel. Ik help die ontwikkeling graag door te observeren, te adviseren en te coachen. Te zien welke ontwikkeling de mens en de organisatie doormaakt is prachtig! Het geven van trainingen en workshops is echt een waardevolle aanvulling op mijn werk voor de klant.

Dit zeggen onze studenten over Marjan:

"Alle onderdelen zijn uitvoerig aan bod gekomen. Ook vragen of interactie tussendoor vond ik echt super! Dat maakte de opleiding erg interessant en leuk om aan deel te nemen. Marjan betrok iedereen erbij en gaf ook iedereen aandacht".

- Jolanda Vingerhoets -

Marjan is één van de vaste trainers voor de:

Rens Vossen trainer bij Vlirdens

“Wat mij binnen Workforce Management dagelijks blijft boeien is de grote verscheidenheid aan raakvlakken die WFM heeft binnen organisaties: Finance, HR, klanttevredenheid en medewerker tevredenheid om er maar een paar op te noemen. Ik ben er daarom ook van overtuigd dat een goed ingerichte Workforce Management enorm veel waarde toe kan voegen aan iedere organisatie.

Als trainer draag ik graag bij aan het ontwikkelen van de kennis en kunde binnen het WFM vakgebied. Ik prikkel mensen graag om na te denken over hun eigen ideeën, ontwikkelingen in technologie, in de samenleving en dit vervolgens terug te brengen naar de dagelijkse praktijk van het vak. Daarbij heb ik veel aandacht voor de verschillende ervaringen van de studenten, zodat zij ook van elkaar kunnen leren. Ik geef daarbij de training vooral kleur door huidige trend en ontwikkelingen en de ervaringen van de cursisten daarbij mee te nemen in de training.”

Rens is één van onze vaste trainers voor:

Emmie Postema trainer bij Vlirdens

Workforce managers zijn adviseurs en daarin ligt onze uitdaging. Wij moeten onze specialistische kennis vertalen naar begrijpelijk adviezen. Als trainer richt ik me daarom op zowel kennisopbouw als adviesvaardigheden. Beide zijn onmisbaar in je arsenaal als WFM-er!

In trainingen kijken we dus naar de kennis op detailniveau en naar de vertaalslag ervan naar de operatie. En het liefst doe ik dat met veel interactie; dus bereid je voor op verschillende werkvormen en het uitwisselen van ervaringen. Aan het eind van de dag probeer ik je niet alleen met keiharde kennis, maar ook met nieuwe inzichten en ervaringen het pand te laten verlaten. Samen worden we betere adviseurs.

Emmie is één van de vaste trainers voor de:

Jeroen Dackers trainer bij Vlirdens

Het proces van iemand iets leren, is één van de mooiste processen die er is. Zelf ben ik iemand die graag leert vanuit de praktijk en voorbeelden. Ik word graag aangezet tot zelf nadenken. Dit neem ik dan ook mee in mijn trainingen. Inmiddels zit ik alweer 10 jaar in het prachtige vak van WFM en die kennis wil ik graag delen met anderen.

Naast WFM ben ik een "PGA Holland Golf Teaching Pro" hierin leer ik deelnemers ook iets bij, geef ze een nieuw inzicht, help ze verder en geef ze de juiste handvatten mee. Ik stuur aan op zelf denken, want als je iets zelf bedenkt en/of oplost, geeft dat altijd een fijner gevoel. Een goede discussie en aandacht voor elkaar én elkaars standpunten gaan hand in hand. Leer van elkaar, blijf dit je hele leven doen.

Dit zeggen onze studenten over Jeroen:

"De kennis die Jeroen heeft en kan overdragen. Veel voorbeelden komen uit de praktijk en dat is heel erg waardevol."

- Nancy Brandsma -

Jeroen is één van onze vaste trainers voor:

Gert-Jan Vos trainer bij Vlirdens

Plannen en roosteren staan al mijn hele “werkleven” centraal, met als oorsprong de zorg. Ik werk graag met mensen aan het verbeteren van processen om bedrijfsresultaten te verbeteren, waarbij mijn aandacht vaak uitgaat naar tevredenheid van medewerkers. Mijn deelname aan het netwerk Zelfroosteren geeft veel input om mijn visie op plannen steeds aan te scherpen. Mijn passie voor Zelfroosteren deel ik graag met onze cursisten. Daarnaast zet ik mijn inspirerende en coachende kwaliteiten in tijdens onze trainingen. Een gezonde dosis humor ontbreekt hierbij niet.

Gert Jan is één van onze vaste trainers voor:

Bianca Eveleens trainer bij Coniche

Wat wil de student met zijn team of persoonlijk bereiken? Alle doelen combineren en verwezenlijken tijdens een college of training, dat vind ik het allerleukste. Op een bijna toegepaste psychologie manier. Zelf nadenken en bewust worden om zo je gedrag bij te sturen of te veranderen. Op het gebied van leiderschap of communicatie. Ik krijg energie van werken met mensen. Ze enthousiasmeren, activeren en gezamenlijk toewerken naar het gewenste resultaat.

Bianca verzorgt voor ons de volgende training:

Mieke Nijkamp trainer bij Coniche

Mensen iets aanreiken waarvan zij leren en geïnspireerd raken is al jarenlang mijn doel. Daarom ben ik trainer en docent bij de WFM Academy. Zelf ben ik voortdurend actief om te leren via Internet, boeken, podcasts, trainingen en cursussen. Want het is mijn overtuiging dat mensen die stoppen met leren, ook stoppen met goed te zijn in hun vak. Door de opdrachten en projecten die op mijn pad zijn gekomen heb ik de afgelopen jaren met plezier en enthousiasme colleges verzorgd over Presenteren, Wet- en regelgeving en Verandermanagement.

Mieke verzorgt voor ons de volgende trainingen:

Raymond de Wit trainer bij Vlirdens

Als adviseur richt ik mij op het snijvlak van verandering, management en systemen. Altijd gericht op samenwerking, vanuit de intentie om samen iets beters neer te zetten. Ruime ervaring heb ik op het gebied van HR en Finance. Vanuit een brede organisatorische blik zie je de effecten van de strategie op de operatie beter. Dit wil ik ook mijn studenten meegeven zodat ze vanuit de opleiding echt het verschil kunnen maken in hun eigen organisatie.

Raymond zetten wij in voor trainingen die gaan over processen en wet- en regelgeving.

Regina van Veldhuizen - opleidingscoördinator bij Vlirdens

In mijn rol als opleidingscoördinator Vlirdens ben ik verantwoordelijk voor het organiseren en coördineren van trainingen en opleidingstrajecten. Van inschrijving tot facturatie. Hiervoor voorzie ik jou en onze trainers van informatie. Ik zorg ervoor dat de interne processen goed verlopen, zodat iedereen betrokken in dit proces, zijn werk goed, met plezier en ontspanning kan uitvoeren.

Woorden die mij kenmerken; betrokken & zorgvuldig

Heb je behoefte aan meer informatie of heb je een vraag over ons het aanbod van Vlirdens? Bel mij via 088 825 2525.

Melike Karatas - trainingen, sales & marketing voor Coniche

Samen met mijn collega’s zorgen voor een soepele operatie van het kennishuis én tegelijkertijd mijn collega’s ontzorgen zijn een aantal van mijn aandachtsgebieden. Ik heb een echte ‘spin in het web’ rol, wat mij perfect past en waardoor ik elke dag met plezier naar ons kantoor in Amersfoort kom.

Een aantal woorden die mij kenmerken: positief, flexibel en aanpassingsvermogen.

Heb je behoefte aan meer informatie of heb je een vraag over ons het aanbod van Coniche? Bel mij via 088 012 2222.